Macarons Franțuzești

Ingrediente

Rețeta originală ajunge pentru 8 porții

Lista ingredientelor

3 albușuri

¼ cană zahăr alb

1 ⅔ căni de zahăr de cofetărie

1 cană migdale mărunțite fin

Lista instrucțiunilor

Pasul 1

Tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon.

Pasul 2

Bateți albușurile de ou în castronul unui mixer de stat, prevăzut cu un accesoriu pentru batere, până când albușurile sunt spumoase; bateți zahărul alb și continuați să bateți până când albușurile de ou sunt lucioase, pufoase și țin vârfuri moi. Cernem zahărul cofetarilor și migdalele măcinate într-un castron separat și împăturim rapid amestecul de migdale în albușuri, aproximativ 30 de lovituri.

Pasul 3

Puneți o cantitate mică de aluat într-o pungă de plastic cu un colț mic tăiat și creați un disc cu diametrul de aproximativ 3 cm, pe foaia de copt pregătită. Dacă discul aluatului formează un vârf în loc să se aplatizeze imediat, pliați ușor aluatul de câteva ori și reîncercați.

Pasul 4

Când aluatul este suficient de amestecat pentru a se aplatiza imediat într-un disc uniform, umpleți cu lingura o pungă de patiserie cu un vârf rotund. Presați aluatul pe foaia de copt în coloane, lăsând spațiu între discuri. Lăsați macarons-urile să se usuce la temperatura camerei până când formează o crustă tare deasupra, aproximativ 1 oră.

Pasul 5

Preîncălziți cuptorul la 140 de grade C.

Pasul 6

Coaceți macarons-urile până când se rumenesc, aproximativ 10 minute; lăsați macarons-urile sa se răcească înainte de a le umple.

Utilizați aceste cantități:

100 de grame albușuri

50 de grame zahăr alb

200 de grame zahăr de cofetărie

110 grame migdale măcinate

Dacă nu aveți o sită, puteți folosi un blender sau robot de bucătărie pentru a amesteca bine migdalele și zahărul de cofetărie. Doar amestecați sau pulsați timp de treizeci de secunde. Deoarece consistența amestecului este ca cea a aluatului de tort, va trebui să fiți foarte rapizi. Țineți punga de patiserie lateral pentru a nu se vărsa.

Informații nutriționale

Pe porție:

190 de calorii; proteine ​​6,9g 14% DV; carbohidrați 36,4g 12% DV; grăsime 2,6g 4% DV; sodiu 22mg 1% DV.